Jual Kereta

approved_car

Setiap orang kebiasaannya mempunyai keinginan untuk mempunyai kereta baru.

Persoalannya bagaimana hendak mendapatkannya dengan harga yang berbaloi? Apakah pakej yang sesuai? Bolehkan mendapatkan full loan? Dapatkah warna kereta yang diidamkan? Dapatkah dalam masa yang dikehendaki? Siapa yang boleh membantu?

Jangan risau!! Anda tidak perlu ulang alik, kesana kesini, kami sedia membantu anda mendapatkan kereta dengan segera dan yang paling penting anda dapat apa yang anda inginkan.

Kami merupakan agen kepada Perodua, Proton, Hyundai, Toyota dan Honda. Kami mempunyai salesman-salesman yang berpengalaman dan bersedia membantu anda.

Kesemua salesman kami merupakan wakil yang terbaik dan mempunyai pengalaman yang luas di dalam urusan jual beli kereta. Mereka akan menguruskan sehabis baik pembelian kereta anda dari awal sehingga akhir untuk memastikan anda berpuas hati. Hubungan yang baik beserta rekod yang bersih dengan pihak bank merupakan bonus kepada kami untuk membantu anda.

Jika anda mempunya rekod kewangan yang bersih, inshaa Allah urusan akan selesai dalam tempoh seminggu sahaja. Jika sebaliknya, kami akan membantu anda sebaik mungkin untuk pembelian kereta anda.

Hubungi +60 19 790 5235 untuk penerangan lanjut.